“Flexibel maakt mulitfunctioneel”

zalenverhuur

noorddamcentrum_zalenverhuur

Het Noorddamcentrum beschikt over 2 grote zalen (Poelzaal en Legmeerzaal), die beide zijn op te splitsen in 2 gelijke delen. Hierdoor is het mogelijk om bij ons een ruimte te huren variërend van 65 tot 180 m2 (tot 230 m2 inclusief toneel).

Verder zijn er 2 vergaderruimtes (resp. 20 en 35 m2) en een centrale bar/foyer. In overleg is ook de foyerruimte beschikbaar voor feesten en partijen.

De grootste ruimte is de Poelzaal (15,50 x 11,50 meter) Deze is voorzien van een podium, lichtfaciliteiten en 2 naastgelegen kleedruimtes met eigen toiletgroep. Dat maakt de Poelzaal bij uitstek geschikt voor muziekuitvoeringen, presentatiesen theatervoorstellingen. Optioneel zijn practicabels te huur om het achterstedeel van de zaal te verhogen, voor optimaal zicht op het toneel. De capaciteitvan de Poelzaal in theateropstelling is circa 250 personen.

Onze ruimtes worden verhuurd inclusief verzorging. Gedurende activiteiten in een van de ruimtes is de bar altijd open. Onze medewerkers schenken graag eendrankje voor u in!

Plattegronden van het Noorddamcentrum
Noorddamcentrum