“Thuishaven van het Bovenkerkse Verenigingsleven”

Verenigingen

Noorddamcentrum Bovenkerk

Het Noorddamcentrum heeft een lange geschiedenis in Bovenkerk. Het huidige pand werd in de jaren ’80 gebouwd, nadat het oude Noorddamcentrum door brand was verwoest. Het Noorddamcentrum diende al lang vóór de brand als thuishaven voor veel verenigingen uit de wijk. Daarom werd bij de nieuwbouw rekening gehouden met wensen van onder meer de Bovenkerkse Muziekvereniging, de activiteitengroep voor ouderen en Toneelgroep TOBO.

Misschien is het wel om die reden, dat het Noorddamcentrum zo veelzijdig is in de mogelijkheden. De zalen zijn vrijwel altijd aan te passen aan uw wensen, wat de aard van uw evenement ook is.

Hoewel het Noorddamcentrum de status van ‘wijkcentrum’ inmiddels is ontgroeid, bieden wij tot op de dag van vandaag onderdak aan het rijke Bovenkerkse Verenigingsleven. Ook worden tal van cursussen gegeven in ons gebouw.

Deze activiteiten vinden normaal gesproken wekelijks plaats, behalve op feestdagen, vakanties en zomerstop.

2x in de maand: goedkope rijbewijskeuringen: www.rijbewijskeuringsarts.nl

Activiteiten Bridgesociëteit Noorddamcentrum

Op maandagavond en donderdagmiddag  is er een gezellige bridgesoos in het Noorddamcentrum, met soms wel meer dan 150 personen. Er wordt gespeeld  in 3, 4 of 5 lijnen,  vanaf medio september tot mei wordt er gespeeld  in competitieverband en in de zomermaanden is het vrij bridgen. Entree € 2,50 per persoon.

Opgeven, graag even op het mobiele tel.nr. 06-3397.3590 

Ook worden er  bridgecursussen gegeven op 3 of 4 niveaus op diverse dagen. (zie overzicht)

In september wordt er steeds gestart met nieuwe cursussen, waaronder een beginnergroep. De gediplomeerde docent is Dhr. Frits Loois. looisf@wxs.nl en Ed lommerse e.lommerse@kpnplanet.nl

Verdere inlichtingen over de soos en de lessen:

Herman Harte, 020-6405954  06-51844450  E-mail info@bridgesoosnoorddamcentrum.nl en www.bridgesoosnoorddamcentrum.nl